Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Quatre anys de Dimarts de diàlegs

| Cap comentari

El DdD celebra quatre anys d’activitat. Cal recordar que Dimarts de Diàlegs és l’espai de tertúlia, debat i reflexió d’Igualada que acull l’Ateneu Igualadí des del mes de gener del 2014 i que ha rebut el Premi Ateneus 2016 en l’àmbit de la comunicació.

DdD entén i promou el debat, el diàleg i la discussió com a eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a la ciutat. Es fa un dimarts al mes i sempre es posa a debat un tema relacionat amb Igualada. De moment, en aquests quatre anys s’han convocat un total de 35 sessions.

La web de la iniciativa és dimartsdedialegs.cat, on es poden veure resums de totes les sessions.

Vídeo resum de les sessions del 2017Deixa un comentari

Camps obligatoris *