Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

TALLERS Espai parlem i fem ‘Teràpies energètiques’

| Cap comentari

Eines per harmonitzar i restaurar l’equilibri del nostre interior

Dijous 5 d’abril

Neteges energètiques

Les energies negatives generades pels nostres actes i emocions, queden impregnades en els espais on habitem i treballem. L’objectiu d’aquest taller és conèixer les eines que tenim al nostre abast per harmonitzar la casa i el nostre cos.

Dijous 3 de maig

Palma de Buda

La seqüència de la Palma de Buda consisteix en una sèrie de moviments realitzats amb els braços i les mans, moviments que ajuden a netejar i potenciar l’energia dels nostres meridians sentint la connexió amb la terra i el cel. Les mans són el punt de transmissió d’aquesta energia que flueix i canalitzem cap als altres.

Dijous 7 de juny

HO’OPONOPONO

El Ho’oponopono és un mètode molt senzill per canviar els pensaments que ens poden arribar a limitar ja que som responsables dels nostres actes i del que projectem. Els conflictes sorgeixen d’un mateix i no d’una realitat externa. Les seves principals eines són el perdó i la reconciliació. ‘Agraeix, sent, perdona, estima’

Vine i donat permís per aprendre i gaudir.

Imparteix les sessions: Imma Vila, terapeuta i mestra de Reiki

 Data: 5 d'abril, 3 de maig, 7 de juny
Hora: a les 19.30 h
Lloc: Sala LAB de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Espai Parlem i fem de l'Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *