Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

TAULA RODONA sobre periodisme transformador a Igualada

| Cap comentari

Durant l’acte es presentarà l’Anuari Mèdia.cat dels Silencis Mediàtics 2017 i el projecte cooperatiu la Directa

Durant l’acte, escoltarem la periodista Elisenda Rovira, coordinadora de l’Anuari Mediacat dels Silencis Mediàtics que presentarà la darrera edició d’aquesta publicació, i el periodista Víctor Yustres, membre de la Directa. Ambdós parlaran dels projectes periodístics col·lectius amb vocació crítica en què participen, dels seus objectius transformadors, dels seus treballs d’èxit, dels obstacles per tirar endavant i dels reptes de futur.

Som conscients dels clixés que transmeten els mitjans en matèria de violència, migració o altres qüestions socials? Com es pot combatre el discurs hegemònic de la majoria de mitjans des dels projectes alternatius? Només és possible fer periodisme crític i d’investigació des de l’alternativa? Què pot aportar el cooperativisme a un projecte periodístic?

Aquests i altres interrogants seran abordats per Rovira i Yustres, que reflexionaran al voltant del periodisme actual a partir d’experiències pràctiques.Data: Divendres 25 de maig
Hora: A les 19.30 h
Lloc: Sala LAB de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: SETEM Catalunya


Deixa un comentari

Camps obligatoris *