Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Un panell amb tots els presidents i socis fundadors presideix el vestíbul de l’Ateneu

| 2 Comentaris

L’Ateneu vol fer memòria de la seva història i a l’entrada de l’entitat es pot veure un panell amb les dades dels socis fundadors i de tots els presidents de juntes directives des dels inicis, l’any 1863, fins a l’actualitat.

La demanda sorgeix de socis de l’Ateneu en l’assemblea de l’any passat i a partir d’una comissió constituïda en la mateixa assemblea es treballa en el projecte per cercar les dades en el fons documental, trobar el format més adient i la ubicació de l’exposició.

A principis d’aquest mes de maig les plaques es van instal·lar i a l’assemblea de socis, celebrada el passat 17 de maig, s’aprofita per fer l’acte inaugural amb la presència de quatre dels presidents, Manuel Mateu Ratera, Mireia Claret Esteve, Antoni Monclús Marquès, Emili Miramunt Camps i Josep Pons Fargues .

Ens plau poder d’alguna manera reflectir la petjada d’aquestes persones que han format part de la història de l’Ateneu Igualadí.2 Comentaris

 1. Bon dia,
  Em podrien informar si en aquest Ateneu hi ha la Biblioteca Joan Serra i Constansó?
  Fa anys portava el seu nom si no vaig errada.
  Tinc una caricatura i uns pocs llibres que podrien ser interessants.
  Molt agraïda.

  Inmaculada Puig-Serra.

  • Bon dia,

   fa anys que vam tancar la biblioteca i ja no donem el servei.
   Els llibres i la caricatura tenen a veure amb l’Ateneu Igualadí?

   Salutacions,

Deixa un comentari

Camps obligatoris *