Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El col·lectiu Kalopsia organitza un cicle de concerts i xerrades per debatre sobre la repressió

| Cap comentari

Cicle Kalopsia, música i paraula per cuidar la nostra gent

El projecte Kalopsia neix de la inquietud de voler abordar el moment polític que estem vivint, però sobretot de fer costat a qui de forma directa en pateix les conseqüències. Un cicle solidari i de suport mutu, impulsat per un col·lectiu de persones vinculades al teixit social i cultural de la nostra ciutat, que des de fa un temps treballem per poder engegar una dinàmica amb una consigna clara: “Si algú pateix repressió per treballar per una causa col·lectiva, la resposta no pot ser un altra que no sigui col·lectiva”

Dissabte 30 de juny

 

18.30 h >Xerrada Informe del Minotaure a càrrec de Mireia Vehí i Mireia Boya (ex-diputada CUP-CC)

i tot seguit

Espectacle poeticomusical ‘La mirada violeta’ de la cantautora Meritxell Gené i la poeta i escriptora Aina Torres que retraten dues escriptores fonamentals de la literatura catalana: Maria-Mercè Marçal i Montserrat Roig. Per què van escriure? Com les va condicionar el fet de ser dones? Un diàleg amb cançons, textos i poemes. Un homenatge a les dones de mirada violeta.

Taquilla inversa.

Al Jardí de l’Ateneu Igualadí

 Deixa un comentari

Camps obligatoris *