Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PANTALLA OBERTA ‘Dones, drogues i Katmandú’

| Cap comentari

Direcció: Raúl Gallego Abellán

Malgrat que la drogoaddicció femenina és un tema tabú al Nepal, sis dones valentes parlen obertament sobre els seus esforços per superar l’addicció a les drogues i la seva lluita per sobreviure com unes pàries a Katmandú en un entorn tenallat per la pobresa, els traficants de drogues, la prostitució, la corrupció policial i la discriminació. Rebutjades per la societat, s’ajuden mútuament per tirar endavant, tot i que no totes ho aconsegueixen.

Comptarem  amb la presència del director Raül Gallego.

Entrada lliure.

Amb la col·laboració de: Programa de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’ IgualadaData: Dijous 28 de juny
Hora: A les 20 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *