Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

ATENEU ESTIU Els Tapilluns

| Cap comentari

És estiu,
tenim un jardí preciós,
un cuiner amb ganes de sorprendre’ns,
i un espectacle diferent cada dilluns al capvespre.
T’apuntes als #tapilluns?

09.07 > Les tapes se’n van de lletres

Vetllada poètica amb el cantautor i poeta basc Ruben Gilgado que oferirà temes dels seu disc ‘Hoy es mañana’ i poemes musicats d’altres autors. La vetllada comptarà amb la col·laboració del poeta igualadí Marc Freixas. Una vegada finalitzat el concert es projectarà el documental ‘Joseba Sarrionandia, hemen eta han’.

16.07 > Descobrint els vins de proximitat

Membres del col·lectiu de petits viticultors de l’Anoia presentaran vins de la seva producció i ens posaran al dia de les diferents variants. Acompanyant les tapes del Cinto del Cafè es podrà fer un tast dels vins escollits per la presentació.

A continuació es projectarà el documental ‘La vinya i la banya’ d’en Raimon Coll.

23.07 >  Les tapes van de Swing

Coneixerem els orígens d’aquest ball i ens traslladarem a l’Amèrica de la primera meitat del s XX escoltant de fons les big bands dels esplendorosos anys 30 i 40. Et convidem a deixar-te seduir per el corrent apassionat que genera el lindy hop i al final del sopar si t’animes, podràs fer un tast de passos senzills.

30.07 >   Cinema i òpera. Tast de fragments d’òpera a través del cinema

Descobrirem o recordarem peces d’òpera en pel·lícules, identificarem aquests fragments en les òperes originals i coneixerem l’argument de l’òpera, així com detalls i anècdotes de la vida del compositor o dels mateixos cantants. La sessió ens endinsarà en el món de l’òpera i segurament entendrem el perquè mou tantes passions i aconsegueix seguidors tan fidels. Imaprtirà la sessió Rosa Maria Carbonell, periodista i divulgadora musical.

El preu per assistir a aquesta sessió del 30 de juliol és de 8 €.  Aconsellem INSCRIPCIÓ prèvia, l’aforament és limitat > Secretaria de l’Ateneu .Tel. 93 803 07 63  / elteuateneu@ateneuigualadi.org

Quedem a les 9 del vespre al Jardí prohibit de l’Ateneu Igualadí

L’entrada és lliure a excepció de la sessió del dia 30.

Consumició mínima obligatòria (amb tapes incloses): 5 €

 

Amb la col·laboració de:

Swinganoia

Associació Cultural Galàxia

Col·lectiu de petits productors de l’AnoiaData: 9, 16, 23 i 30 de juliol
Hora: a les 21 h
Lloc: Jardí prohibit de l’Ateneu Igualadí
Organitzador: Cineclub Ateneu, Cafè de l'Ateneu i Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *