Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El Cineclub de l’Ateneu inicia la temporada amb la projecció ‘Lucky’

| Cap comentari

El proper dia 13 de setembre el Cineclub de l’Ateneu iniciarà una nova temporada, i ja en seran 39, amb la projecció de la pel·lícula ‘Lucky’, dirigida per John Carrol Lynch, el meravellós comiat del gran actor Harry Dean Stanton, que moriria poc després de finalitzar el rodatge.

Com ja és habitual, el segon i quart dijous de cada mes es projectaran a l’AteneuCinema pel·lícules no comercials. Continuant amb la mecànica encetada la darrera temporada, les projeccions s’iniciaran puntualment a les 8 del vespre, amb especial atenció a les projeccions en versió original subtitulada al castellà o al català.

En el cas que la pel·lícula a projectar tingui versió doblada, aquesta projecció es farà a les 8 del vespre, reservant-se una segona projecció a les 10 de la nit per a la versió original. Evidentment, en aquest espai continuaran les col·laboracions amb diferents entitats i festivals de tot tipus. Sense anar més lluny, el dia 27 de setembre el Cineclub projectarà el film ‘Las niñas’, dins la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. El tercer dijous de cada mes estarà reservat per a les projeccions del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català. Els propers títols seran ‘Jean-François i el sentit de la vida’, que es projectarà el dia 20 de setembre i, el dia 18 d’octubre, ‘Formentera Lady’, protagonitzada per José Sacristán.

No cal dir que us hi esperem a tots. Un recorregut com el nostre no hauria estat possible sense el vostre recolzament.Deixa un comentari

Camps obligatoris *