Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

ESCOLA| Els espais, una metodologia innovadora en el camí cap a l’escola avançada del segle XXI

| Cap comentari

En el Cicle Mitjà hem estrenat nous espais d’aprenentatge. Els espais son una de les metodologies més innovadores que el claustre de l’Ateneu ha escollit en el seu camí cap a l’escola avançada del segle XXI

 

Els espais ens aporten un ambient molt enriquidor on cada nen i cada nena té la llibertat per escollir allò que realment el motiva, i així encarar l’aprenentatge amb vitalitat i alegria. També és un moment on es treballa l’autonomia i el compromís de ser responsables del seu aprenentatge, d’allò que han escollit.  Cal que siguin conscients del que fan i del perquè ho fan. Uns espais de calma on poder decidir segons els seus interessos i necessitats.

Els espais es distribueixen en tres grans branques: L‘espai literari, l’experimentació científica i el laboratori matemàtic amb l’ Àgora (espai de reunió i debat).

En aquests espais hi podem trobar diverses propostes que són les activitats que faran. És a dir, tot i que poden triar on van, la proposta té un inici dirigit, però després la desenvolupen segons la seva creativitat.

Els nens i les nenes de Puputs i Gavines estan molt engrescats amb aquesta nova dinàmica de cicle i ja esperen les tardes d’espais per poder experimentar, crear, descobrir, emocionar-se, compartir experiències i sobretot, passar-s’ho bé aprenent!.

Escola de l’Ateneu IgualadíDeixa un comentari

Camps obligatoris *