Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Trinta lumes’

| Cap comentari

Direcció: Diana Toucedo

(Espanya 2017)

On és la frontera entre la realitat quotidiana i l’univers de la fantasia? Doncs és possible que realment no existeixi, d’acord amb la narració de la Diana Toucedo en el seu primer llargmetratge. O potser cal buscar-la en aquells trenta focs, en aquells trenta nens i nenes que viuen a El Courel, a Galícia, i encara no saben – o no volen saber– distingir els límits entre una i l’altra. L’Alba n’és una, i un dia desapareix, de manera que no sabem si encara pertany al món del vius o al dels morts, pels quals se sent fascinada. Al mateix temps un conte de misteri i un testimoni etnogràfic, una al·lucinació i un document realista sobre una terra i la seva gent, Trinta Lumes impressiona allà on es projecta. I no és gens estrany perquè les seves imatges n’inclouen algunes de les més belles del darrer cinema espanyol.

Presentaran la pel·lícula:

Ana Pfaff, muntadora del film i Cristina Almirall de Drac Màgic

Sessió gratuïta

 

FITXA 394_Trinta_LumesData: Dijous 8 de novembre
Hora: a les 20 h
Lloc: Ateneu Cinema


Deixa un comentari

Camps obligatoris *