Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

PROJECCIÓ ‘Ballad from Tibet’

| Cap comentari

Director: Zhang Wei
Año: 2017
Duración: 100′  v.o.s

“Ballad From Tibet” és la història d’un grup de nens tibetans que s’embarquen en una odissea per diferents raons. Thumpten, amb la visió parcial d’un ull i l’altre ull completament disfuncional, vol veure el món abans que la seva vida es torni completament fosca. Droma, una preciosa noia teixidora, vol demostrar-li a la seva àvia que és una mica més que una simple teixidora presentant-se en un programa de televisió. Sonam, un massatgista cec, està fart del seu avorrit treball. Kalsang, el menor d’ells, segueix als altres perquè sona terriblement divertit. Amb l’ajuda d’una família nòmada, una flota de motoristes i un productor de televisió, el grup es dirigeix a la metròpolis de Shenzhen. La seva meta és cantar en televisió per aconseguir una gran audiència.

 

Zhang Wei, el director

Zhang Wei va néixer en Hunan (Xina) i va estudiar Direcció a l’Acadèmia de Cinema de Pequín i Cinema a l’Acadèmia Nacional Xina d’Art. Zhang Wei ha dirigit cinc llargmetratges incloent ‘Beiijing Dream’ (2010) i ‘ShadowPuppet Xou of one Person’ (2011). ‘Ballad fromTibet’ és el seu cinquè llargmetratge, amb el qual ha guanyat el premi Best Children’s Feature en el Xina International Children’s Film Festival al novembre de 2017. El treball de Zhang Wei és conegut per representar les condicions en les quals viuen els grups marginals de la societat xinesa i pel realisme de les seves pel·lícules. Les pel·lícules de ZhangWei són reconeixibles pel seu toc humà innat, llançant llum sobre temes ignorats per la societat a través de la narració de les històries de persones aparentment quotidianes buscant la reacció del públic davant problemes emergents però que solen passar inadvertits a causa del ràpid desenvolupament de Xina.

Amb la col·laboració: Ateneu CinemaData: Dimarts 27 de novembre
Hora: 20.00 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: UNESCO Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *