Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Vine a la primera xerrada de l’Escola digital per a pares 

| Cap comentari

L’AMPA de l’Escola Ateneu Igualadí inicia el programa de xerrades ESCOLA DIGITAL PER A PARES. Una activitat enfocada a la comprensió de les implicacions del món digital en la formació dels fills. L’objectiu és entendre millor i compartir experiències sobre un entorn totalment digitalitzat. Dirigit a la primera generació de pares que han d’educar en un ambient totalment tecnològic.

L’AMPA de l’Escola, entenent que aquesta és una prioritat que cal enfrontar de forma col·lectiva i en un àmbit vinculat a la institució escolar, promou de forma gratuïta i oberta a tots els interessats aquestes sessions, encetant-e el cicle el proper dia 29 de novembre a les 20:00 h  a la sala de socis de l’Ateneu Igualadí. En aquesta primera trobada, el tema serà: “7 coses més importants que ha de conèixer un pare o una mare de l’entorn Gmail en el que treballen els nostres fills”.

Una xerrada imprescindible per als usuaris de Yahoo o Hotmail.

Totalment gratuïta.

Diverse kids with internet iconsData: Dijous 29 de novembre
Hora: A les 20 h
Lloc: Sala de Socis
Organitzador: AMPA Escola Ateneu Igualadí


Deixa un comentari

Camps obligatoris *