Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

XERRADA “Envelliment i sexualitat” / anul·lada

| Cap comentari

Activitat emmarcada dins el cicle ‘Figues i Ous’ organitzat per al Departament de Promoció de la Salut de l’Ajuntament d’Igualada

La regidoria d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament d’Igualada ha previst un seguit d’activitats al voltant de l’1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA. Es tracta de propostes de sensibilització i de promoció de la salut sexual i afectiva especialment orientades cap als joves.

La iniciativa porta també enguany el títol de ‘Figues i ous’ i novament s’inclou en el Pla de Salut d’Igualada 2015-2018. Compta amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), de l’equipament juvenil La Kaserna i d’algunes entitats locals com l’Ateneu Igualadí.

Dimarts, 13 de novembre, l’Ateneu Igualadí acollirà la xerrada Envelliment i sexualitat.

El 22 de novembre, a l’escola Dolors Martí tindrà lloc el taller LGTBfòbia i coeducació i, el 28 de novembre a La Kaserna, hi haurà un Taller d’educació sexual i emocional per a joves i adolescents. L’1 de desembre es distribuirà informació i llacets vermells a l’Espai Cívic Centre i, finalment, durant aquests dies es farà formació sobre Chemsex a professionals sanitaris.

 

 

 

 

Hi col·labora: Ateneu IgualadíData: Dimarts 13 de novembre
Hora: a les 19.00 h
Lloc: Sala LAB de l'Ateneu Igualadí
Organitzador: Departament de Promoció de la Salut de l'Ajuntament d'Igualada


Deixa un comentari

Camps obligatoris *