Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

CINECLUB ATENEU ‘Happy End’

| Cap comentari

Sessió doble. A les 20.00 h doblada i a les 22.00 h versió original en francès amb subtítols

Direcció: Michael Haneke

(Àustria, França 2017)

‘Happy End’ presenta a una família de l’alta burgesia europea que està vivint el final de la vida del patriarca George, qui es dedica a recordar temps passats que ell considera millors, mentre la resta dels membres de la família s’enfronten als seus propis reptes i problemes. Al mateix temps, s’està produint una crisi de refugiats i un debat al voltant de la immigració com a conseqüència de l’aparició de campaments de refugiats, un dels quals està a Calais, ben bé al costat de l’empresa que dirigeix aquesta família.

FITXA 399Data: Dijous 10 de gener
Hora: A les 20 h i a les 22 h
Lloc: Ateneu Cinema
Organitzador: Cineclub Ateneu


Deixa un comentari

Camps obligatoris *