Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

El Curs d’Escriptura de Guions se seguirà impartint a l’Ateneu aquest primer trimestre de l’any

| Cap comentari

Després de l’èxit del curs d’escriptura de guions que s’ha impartit en el segon trimestre del 2018, seguim amb la proposta per aquest primer trimestre de l’any.

Els dilluns, a partir del 28 de gener i fins al 15 d’abril, de 19.00 h a les 21.00 a la sala LAB de l’Ateneu Igualadí.

En aquest curs aprendràs a desenvolupar les teves pròpies idees i donar a les idees forma de guió cinematogràfic, a evolucionar com a escriptor i a trobar el teu propi estil com a guionista.

L’objectiu és aprendre a escriure un guió cinematogràfic en format professional. Saber estructurar històries, desenvolupar personatges originals, escriure diàlegs suggerents i escenes impactants.

Conèixer el funcionament de la indústria cinematogràfica i les possibilitats que té un guionista novell.

El curs consta de 12 sessions molt dinàmiques de dues hores cadascuna combinant teoria i pràctica. Veurem conceptes teòrics recolzats visualment amb extractes de pel·lícules i els posarem en pràctica amb exercicis creatius. Tot i que aquest curs és presencial, podràs contactar per e-mail amb el professor que farà un seguiment personalitzat del teu guió.

El curs l’impartirà David Casals-Roma, guionista i cineasta guanyador de més de cent premis i professor en escoles de cinema d’Espanya, França i els Estats Units.

 

Per a participar en el curs no es requereix cap coneixement previ i l’edat mínima és de 17 anys.

El preu del curs és de 250 €, amb la possibilitat de fraccionar en tres ingressos de 85 € a principi de cada mes (gener, febrer, març).

Si la inscripció es fa abans del 21 de gener, s’aplicarà el 10% de descompte.

Inscripcions

Si estàs interessat en aquest curs, has d’entrar a www.davidcasals-roma.com i emplenar el formulari d’inscripció. Les places són limitades. Recomanen no esperar al darrer dia per inscriure’s.

Si tens alguna pregunta, no dubtis en contactar a info@davidcasals-roma.comDeixa un comentari

Camps obligatoris *