Ateneu Igualadí de la Classe Obrera random header image

Zoom

Festival Europeu de Telefilms Zoom Igualada

Un projecte pioner i en plena etapa de creixement. Així es defineix el Festival Europeu de Telefilms Zoom. El certamen, que enguany bufarà la seva setena espelma, continua sent l’únic festival dedicat als telefilms i la ficció televisiva a nivell europeu que se celebra a l’estat espanyol.

Una aposta arriscada alhora que atractiva, condició que queda més que demostrada si es fa una ullada a les xifres de participació: les primeres sis edicions del festival igualadí han comptat amb l’assistència de més de 10.000 espectadors i més de 250 professionals acreditats i convidats.

Més enllà dels números, però, el Zoom és un certamen que exigeix qualitat i que troba resposta davant aquesta petició. La bona factura de les projeccions del festival -ja són més de 170 treballs projectats– és més que reconeguda pel sector professional, el que també reflecteix que la creació televisiva europea està en plena forma.

Finalment, no cal oblidar que el Zoom és un punt de trobada. Un punt de trobada d’afeccionats i amants de la petita pantalla, de professionals i de moltes, moltes cares conegudes. Fernando Guillén, Sílvia Tortosa, Assumpta Serna, Clara Segura, Teresa Gimpera, Josep Maria Pou, Juanjo Puigcorbé, Mercedes Sampietro, Neus Asensi, Vicente Aranda, Jaume Balagueró, Nacho Novo, Jaime de Armiñán, Lluís Marco, Pepa López… Són només alguns dels professionals coneguts i reconeguts que han volgut deixar la seva empremta a l’Ateneu Igualadí. Aquest any la llista continuarà creixent.

Deixa un comentari

Camps obligatoris *