El passat dia 1 de maig es va dur a terme el 1er torneig Nicolau Casaus de Futbol 7 de penyes Blaugranes de Catalunya a l’estadi de Les Comes. El qual es va viure en un gran ambient festiu tant per part dels nens participants com per part dels familiars que els acompanyaven. Aquest primer any es va comptar amb un total de 24 equips entre les tres categories, tots ells de diferents ciutats de la província, a part dels equips base de la S.E. Ateneu-PBI i un equip benjamí del C.F. Igualada com invitat al campionat al que li donem les gràcies per la seva participació

El torneig, on es van fer partits en format de fútbol-7, va portar a la nostra ciutat un total de quasi 300 nois federats de les tres categories, benjamí, aleví e infantil. Durant tota la jornada es va comptar amb la presència del president de la Federació de Penyes del Futbol Club Barcelona i el president de la Federació de l’Anoia, Alt Penedès i Garraf. Al finalitzar la jornada, l’entrega dels trofeus als guanyadors i de les medalles a tots els participants  va ser a càrrec de la regidora d’esports del M.I. Ajuntament d’Igualada, el representant del F.C. Barcelona, l’exporter del primer equip Pere Valentí Mora i dels representants de les federacions de Penyes, juntament amb el president de la Penya Blaugrana d’Igualada i el president de la S.E. Ateneu. Aquesta entrega es va dur a terme a l’hora indicada al programa després de quasi 60 partits entre la fase prèvia, quarts de final, semifinals i finals. Es donava la coincidència que molts dels jugadors i familiars a la nit es varen desplaçar al Nou Camp per tal de gaudir d’un gran partit de semifinals de Champions. 

El recinte de Les Comes va presentar un aspecte espectacular amb més de 1000 persones entre els dos camps. Tots ells varen gaudir d’un gran dia tant esportiu com del bon temps que va acompanyar la disputa dels partits.

Aquest torneig es va dur a terme gràcies al treball que es va fer per part de la S.E. Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada i que va comptar amb l’ajuda i total implicació de la Federació de Penyes de l’Anoia l’Alt Penedès i el Garraf, que un cop presentat el projecte el varen agafar com a propi, i que de forma conjunta es va presentar al F.C. Barcelona per tal de que tingues el reconeixement del club.

Aquest torneig ha nascut amb la voluntat de ser en el futur un referent a nivell dels equips federats de les penyes blaugranes a nivell català. Des de la junta ja començarem a treballar per que el proper any sigui encara millor i amb equips de la resta de Catalunya.

Volem donar les gràcies a totes les empreses col·laboradores, doncs amb el seu suport han fet possible que es pugués dur a terme. El M.I. Ajuntament d’Igualada, Punto Blanco, CaixaBank, Drogueria Riba, Supermercats Sebastian, cafeteria Dolcevita, Carns Gual, Gràfiques Florensa, Psicologia Pilar Arbós i l’Ateneu Igualadí.