El dia 28 de juny s’ha inaugurat l’exposició «60 anys d’imatges en blaugrana a Igualada» en commemoració dels 60 anys de Penya Blaugrana a Igualada, que acaba el dia 7 de juliol. A la inauguració han acudit diferents representants de l’entitat i la nostra presidenta Mireia Claret. L’endemà, dissabte 29, es va fer un sopar que va permetre tancar la temporada esportiva dels equips de futbol de la SE Ateneu – Penya Blaugrana d’Igualada, dues entitats estretament vinculades des de fa ja uns anys. 

Al sopar hi van assistir el Vicepresident primer del FCBarcelona, Sr. Jordi Cardoner, l’exjugador del FCBarcelona Ramon Maria Calderé en representació de l’Agrupació Barça Jugadors, la 1a tinent d’Alcalde Sra. Carme Riera, el President de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCBarcelona Sr. Jaume Múria, el President de la S.E.Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada Sr. Toni Codina i el President de la Penya Blaugrana d’Igualada Sr. Toni Claramunt.

El Sr. Claramunt va posar de relleu la importància d’aquests 60 anys de barcelonisme en clau igualadina, i va manifestar la necessitat d’un relleu a la direcció de la Penya Blaugrana, per rellançar-la en els propers anys. El Sr. Toni Codina va valorar l’expansió dels equips formatius de futbol de la S.E. Ateneu-Penya Blaugrana que en cinc anys ha passat de un a cinc equips i que per la propera temporada augmentaran fins vuit. També va emfatitzar aquesta relació fructífera entre ambdues entitats.

Des de l’Ateneu Igualadí felicitem aquesta entitat, que amb il·lusió i esforç es manté, creix i prospera. I com se sol dir… per molts anys més!