Ben aviat els concerts de Músiques de butxaca tornaran a ser els protagonistes de les nits dels divendres. Aquest espai on músics i públic comparteixen escenari, emocions i complicitats. Després de l’aturada estiuenca reprenem els concerts el divendres 4 d’octubre amb la compositora i cantant aranesa ALIDÉ SANS, que acompanyada del seu inseparable guitarrista Paulin Courtial presentarà ‘Henerècla’ (Tour 2019).
El cantautor barcelonès DANIEL LUMBRERAS, a destacar la seva espectacular i singular sonoritat musical, oferirà un concert el 8 de novembre presentant el seu treball ‘La Vila’, escollit millor disc català de l’any per la revista musical MondoSonoro.
L’últim concert arribarà el 13 de desembre amb el duet valencià MIREIA VIVES & BORJA PENALBA i nou disc,  ‘Cançons de fer camí’ que tot just ara està en procés de gravació i que estrenaran a Músiques. Un tancament de luxe per a una temporada espectacular i de grans nits per a recordar.

Hora i lloc dels concerts, les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

Venda d’entrades anticipades
El preu de l’entrada és de 12 € amb gintònic inclòs. Amb descomptes, el preu és de 10 €. Per assegurar l’entrada es pot comprar  anticipada a Secretaria de l’Ateneu o a través de la web  musiquesdebutxaca.cat

Venda d’abonaments
Qui vulgui podrà adquirir l’abonament que ofereix els 3 concerts a un preu de 30 € i a 23 € per a qui es pot acollir als descomptes especials: Socis de l’Ateneu Igualadí, Cineclub Ateneu, Amics del Teatre de l’Aurora i d’Òmnium Cultural.

L’Ateneu Igualadí com a entitat organitzadora del cicle de concerts compta amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada i la inestimable  complicitat de col·laboradors i patrocinadors.
L’Acústic,  Òmnium Cultural, Van Bruc International, Renda Urbana, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari,  Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.
Tota la informació (Programació, grups, abonaments, etc…) es pot consultar a musiquesdebutxaca.cat. També ens podeu seguir a les xarxes: Facebook Músiques de butxaca, a Twitter @MusiquesButxaca i Instagram @musiquesdebutxaca.