Tots els dimarts, del 9 d’abril al 25 de juny, de les 19 h a les 21 h, realitzarem un curs per aprendre a desenvolupar les teves pròpies idees i a donar-les-hi forma de guió cinematogràfic, a evolucionar com a escriptor/a i a trobar el teu propi estil com a guionista.
L’objectiu és aprendre a escriure un guió cinematogràfic en format professional. Saber estructurar històries, desenvolupar personatges originals, escriure diàlegs suggerents i escenes impactants. Conèixer el funcionament de la indústria cinematogràfica i les possibilitats que té un/a guionista novell.
El curs consta de 12 sessions molt dinàmiques de dues hores cadascuna combinant teoria i pràctica. Veurem conceptes teòrics recolzats visualment amb extractes de pel·lícules i els posarem en pràctica amb exercicis creatius. Tot i que aquest curs es presencial, podràs contactar per e-mail amb el professor que farà un seguiment personalitzat del teu guió.
El curs l’impartirà David Casals-Roma, guionista i cineasta guanyador de més de cent premis i professor en escoles de cinema d’Espanya, França i els Estats Units.
Per a participar en el curs no es requereix cap coneixement previ i l’edat mínima és de 17 anys.

El preu del curs és de 250 €, amb la possibilitat de fraccionar en tres ingressos de 85 € a principi de cada mes (abril, maig i juny). Si la inscripció es fa abans del 31 de març, s’aplicarà un 10% de descompte.
Inscripcions: www.davidcasals-roma.com i emplenar el formulari d’inscripció. Les places són limitades.
Si tens alguna pregunta, no dubtis en contactar a info@davidcasals-roma.com.

Ho organitza: Ateneu Igualadí