Amb motiu de la Festa Major d’Igualada els passats dies 22 i 23 d’agost, el grup teatral Els Comediants de l’Ateneu Igualadí va representar l’obra «L’estiuet del senyor Martí» al Teatre Municipal l’Ateneu amb una gran assistència de públic i resultat molt exitós. Segons paraules del mateix grup de

Comediants de l’Ateneu, s’agraeix a l’Ajuntament d’Igualada l’oportunitat d’actuar dins el programa de la Festa Major així com la seva col·laboració amb facilitar els espais i logística.

Aquesta obra presenta a una família que amb la picaresca del seu nebot i l’ajut d’un misteriós doctor aconsegueix rejovenir  a l’oncle fins a extrems sorprenents i ridículs, plenes de situacions còmiques, que fan passar  a l’espectador  una  estona distreta. Els actors, Enriqueta Aribau (Paula), Joan Ramon Raja (Dr. Barrufet),  Cristina Riba (Margarido), Albert  Rabell (Marti), Roser Vila (Eva), Joan Jorba (Faust) i el director Pep Vallès, i totes les persones que col·laboren amb escenografia, il·luminació, so, agraeixen l’assistència de tot el públic que va assistir a les representacions.

Aquesta experiència aporta una enorme injecció d’il·lusió al grup i els anima a seguir fent noves representacions!