El pròxim 7 de febrer el cicle de concerts Músiques de butxaca encetarà la setena temporada amb novetats, la més destacada és la col·laboració amb BARNASANTS acollint un dels concerts del festival de cançó d’autor que en aquesta edició celebra el seu 25è aniversari.

El festival BARNASANTS és un referent dins la cançó d’autor. És un projecte cultural que fomenta el suport a la llengua i la cultura catalana amb projecció internacional, amb importants acords de col·laboració i d’intercanvi amb festivals i projectes culturals d’Itàlia, Occitània, Amèrica Llatina i Euskal Herria. L’Ateneu Igualadí ha signat un acord de col·laboració amb el festival encetant així una nova via d’activistes culturals Km 0. Cultura en xarxa.  Totalment en sintonia amb els valors de l’entitat com a plataforma de defensa de la cultura com a element de transformació.

El concert que acollirà Músiques de butxaca serà el de VerdCel el 6 de març amb la col·laboració d’Òmnium Cultural. El grup d’Alcoi presentarà el seu darrer treball, ‘Bifocal’. Batec i polseguera musical. Espai i quietud. Dues cares d’aquest treball, un doble disc amb novel·la gràfica que és punt d’inflexió en la trajectòria d’Alfons Olm. Tota una experiència d’un projecte de cançó sòlid, autèntic i innovador amb un directe enèrgic i vital. A Músiques de butxaca s’acompanyarà de Toni Medialdea, Marcel Ferrer i Raül Lorenzo.

Consultar programació i venda d’entrades / abonaments a www.musiquesdebutxaca.cat