Els delegats verds de l’Escola de l’Ateneu han participat de la Jornada d’intercanvi d’experiències d’Escoles Verdes de l’Anoia, que s’ha dut a terme al Museu de la Pell d’Igualada.
Després de la benvinguda institucional a càrrec de la quarta tinent d’alcalde, la Sra. Patrícia Illa, i de la Sra. Paula Pérez del Programa Escoles Verdes, els alumnes de les diferents escoles han preparat l’exposició de les experiències de caire mediambiental realitzades a la seva escola per tal de donar-les a conèixer als altres companys.
Al mateix temps, els mestres han pogut gaudir d’una xerrada de Juli Mauri, biòleg i cap de sostenibilitat del Parc Zoològic de Barcelona.

L’Escola de l’Ateneu hem presentat el treball sobre els plàstics que hem estat realitzant durant tot l’any. Una petita mostra sobre els orígens, propietats i impacte mediambiental de l’ús abusiu dels polímers. Amb tot això, preteníem conscienciar  la nostra comunitat i oferir alternatives a l’ús del plàstic en la nostra vida quotidiana. En Sami, la Tina, la Júlia, el Jaouad i en Pau han sabut comunicar molt bé a la resta de participants les idees clau que, com escola, n’hem extret.

Aquests intercanvis entre escoles serveixen per diversificar les propostes d’educació ambiental millorant l’acció educativa i, sobretot, sensibilitzar-nos tots plegats de la urgència de respectar i tenir cura del nostre entorn.