Dos cursos, un de Magdala Ioga i un d’Escriptura Creativa, són les noves propostes de l’Ateneu Igualadí en aquest inici d’any. Començar l’any és una oportunitat per organitzar-se i trobar moments per a dedicar a un mateix. Aprendre i formar-se, cuidar-se i passar-s’ho bé, gaudir d’activitats plaents o provar coses noves. A l’Ateneu Igualadí estrenem l’any amb noves propostes de cursos, el de  ‘Magdala ioga. L’aventura d’anar cap endins’ que començarà aquest mes de gener i ‘Què passaria si … Escriptura Creativa’, que s’iniciarà just a principis del mes de febrer.

Els dissabtes, a partir del 18 de gener (un al mes) de les 10.30 h a les 13 h s’impartirà el curs ‘Magdala ioga. L’aventura d’anar cap endins’ adreçat a mestres d’infantil i primària i professorat de secundària. A professionals del sector psicològic, social, educatiu i del lleure.  Als pares i mares que vulguin experimentar el ioga i després gaudir-lo en família. El Magdala ioga és un ioga creatiu, terapèutic i molt complet. Afavoreix una escolta profunda dels cicles de la vida i de les relacions internes-externes desenvolupant estats de presència  i gestió emocional. Facilita un estat saludable d’autoestima, consciència corporal, autoconeixement, concentració i millora en el rendiment escolar i a tots els nivells. Facilitarà el curs  Magda Ninot, professional amb trenta anys creixent com a iogui en la seva tradició iniciàtica i vuit anys facilitant aquest aprenentatge amb nens, en famílies i en l’Educació en general.
Inscripcions obertes| Magda Ninot 600 7439 60 . Places limitades.

Els dimecres, a partir del 5 de febrer i fins a l’1 d’abril, l’escriptora i professora, Paula Colobrans impartirà el curs d’escriptura creativa ‘Què passaria si… Escriptura Creativa’. Taller destinat a conèixer i experimentar diferents tècniques de desbloqueig i estimular la creativitat. Treballarem sobre les bases de l’escriptura i aprendrem a estructurar un text; també els principals recursos per transformar l’expressió comú en expressió literària. Crearem escenes, històries i personatges tot treballant individualment i en grup a través de jocs i de la reflexió. Es fomentarà el debat entre els participants.
Inscripcions obertes | Paula Colobrans 650 873 757. Places limitades.

A banda d’aquestes novetats,  l’Ateneu ofereix classes de Swing els dimecres i dijous organitzades per Swing Anoia. El Taller d’Enquadernació, els dimarts amb Maria Requesens com artesana tallerista. Classes de Taitxí els dilluns i dimarts impartides per l’Associació Tai Chí Taoista. Curs de Defensa Personal Femenina els primers i tercers dissabtes de cada mes, al matí. Classes d’Aikido per a adults, els dimarts, dijous i dissabtes i per a nens i nenes, els dijous i dissabtes. L’Escola d’Escacs infantil imparteix classes els divendres a la tarda. I també per als amants del ball Country, els divendres a la nit és el dia per apuntar-se.

Més informació sobre els cursos en desenvolupament en aquest enllaç.
Inscripcions a Secretaria de l’Ateneu 93 803 07 63.