Dissabte passat a Santa Coloma de Queralt es va celebrar la clausura del 5è Concurs Amateur de Teatre organitzat per Naltrus Teatre d’aquella localitat.

T x Tu Teatre de l’Ateneu Igualadí va obtenir el 3er premi a la millor companyia, amb l’obra L’habitació de Verònica escrita per Ira Levin i que es va representar el 29 de setembre.

El primer premi a la millor actriu va ser atorgat a Anna Casals que representa el paper de Susan. Aquest premi significa un reconeixement al seu treball tenaç, acurat i d’alta qualitat, ja que durant un any, la nova actriu conjuntament amb el grup han treballat de valent per tornar a posar en escena l’obra que, amb aquesta nova incorporació ha permès seguir-la representant a escenaris com Santa Coloma, Olesa i properament Ullastrell i Terrassa.

Amb l’equip d’actors, Anna Casals, Xavier Lladó, Mireia Morera i Xesco Vives, l’Habitació de Verònica té vida la propera temporada,  conjuntament amb Martí Salanova i Núria Rafecas  a la il·luminació i so. L’escenografia de Josep Vilaseca i vestuari i ambientació de Sussi Martínez. La direcció corre a càrrec de Pep Vallès.

A banda els premis aconseguits, van ser nominats a la Millor Actriu Secundària,  Millor Director i a la Millor Escenografia.

El proper 15 de desembre a les 18,30 tenen previst actuar a la mostra d’Ullastrell i el 26 de gener a Terrassa.  L’elenc també espera amb il·lusió la cloenda i repartiment de premis d’Olesa, que està prevista pel 14 d’aquest mes.

En aquests moments TxTu està acabant els assaig de l’obra La visita d’un inspector de J. B. Priestley que està previst estrenar a l’Ateneu Igualadí el 29 de febrer i paral·lelament  ha començat a assajar Divorci, versió catalana de Miquel Murga, dramatúrgia de Franz Keppler a partir d’un argument d’Octavio Martins. Així doncs, aquestes seran les tres obres que el 2010 TxTu Teatre de l’Ateneu Igualadí portarà en cartell.