Espai Malla, la nova iniciativa de l’Ateneu Igualadí, TICAnoia, Makers Igualada i disseny=igualada, organitza la primera Makeathon de l’Anoia per donar resposta als problemes de la qualitat ecològica del riu Anoia. La iniciativa té el suport de la Fundació i2CAT.

Què és una makeathon?
Un Makeathon és un esdeveniment en què diferents equips desenvolupen un prototip tecnològic durant un periode de temps curt.

Aquesta Makeathon, dirigida a la comunitat maker de l’Anoia, és una competició d’innovació oberta a la ciutadania. El seu objectiu és que creadors dedicats a activitats de fabricació tecnològica, robòtica, impressió 3D puguin aportar solucions a diferents reptes.

Espai Malla vol aglutinar les persones individuals, amb potencial innovador, d’impacte i lideratge, que poden servir de model a altres ciutadans i poden promoure un canvi significatiu al seu voltant. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal.

Qualsevol persona o grup que tingui il·lusió per plantejar-se i resoldre reptes, pot inscriure’s gratuïtament a la Makeathon. El període d’inscripció és del 30 de novembre al 9 de desembre. Sol·licita les bases a: hola@espaimalla.cat

El repte en concret es revelarà en el moment de l’inscripció.