En el marc del conveni de cooperació entre el Parc Audiovisual de Catalunya i l’Associació d’Igualada per a la UNESCO, han visitat l’Ateneu Igualadí, Josep Forn, Regidor d’Universitats, Turisme, Projectes Audiovisuals i Economia Social i Innovació del Ajuntament de Terrassa i Jordi Hernandez, Director Tècnic del Parc Audiovisual/ Focal Point de la Terrassa UNESCO City of Film. Han estat rebuts per la Presidenta del Ateneu, Mireia Claret i Eulogi Domènech, membre de la Junta per el President de l’Associació d’Igualada per a la UNESCO, Miquel Segura i Pere Carles, Vice-President, acompanyats per els Regidors del Ajuntament igualadí, Jordi Marcè i Pere Camps.

La delegació terrassenca després de la visita a les instal·lacions s’ha reunit amb els membres de l’Associació d’Igualada per a la UNESCO a fi de tractar sinergies i projectes conjunts.

Finalitzada la visita del Regidor responsable de temes audiovisuals i del Director Tècnic del Parc Audiovisual de Catalunya a l’Ateneu, a les dependències que l’Ateneu posa a disposició de la nostra entitat es van tractar diversos temes i iniciatives en el marc del acord que tenim establert amb el Parc Audiovisual.

  • El proper any es commemora el centenari del Cinema Amateur, Terrassa i Igualada són referents d’aquesta modalitat cinematogràfica a nivell nacional, estatal i internacional. S’organitzaran accions conjuntes a les dues ciutats.
  • Es va posar sobre la taula la possibilitat d’organitzar una trobada internacional amb la participació de les més de 20 ciutats que formen actualment la xarxa de ciutats creatives al cinema de la UNESCO, Terrassa és ciutat creativa des del 2017. La nostra entitat que gestiona la Plataforma Audiovisual de la UNESCO formaria part de l’organització d’aquest esdeveniment que es desenvoluparia a Igualada i Terrassa.